Wedstrijd Rode Duivels in teken van sociale partner Bednet

© Photonews

Wedstrijd België-Kazachstan

Als ambassadeurs van Bednet en Take Off zetten de Belgian Red Devils onze organisatie mee in de kijker hun EK 2020 kwalificatiecampagne. Via verschillende acties zorgen de Rode Duivels ervoor dat het werk van Bednet bekender wordt bij het brede publiek. Met als doel om meer kinderen die ziek zijn verbonden te houden met hun klas.

Eden Hazard, kapitein Belgian Red Devils:

“We kijken er met de hele groep naar uit om ons in te zetten voor alle zieke kinderen in België die door ziekte niet naar school kunnen gaan.  Het is super dat organisaties zoals Bednet en Take Off ervoor zorgen dat zij toch nog in contact blijven met hun klasgenoten en leerkrachten!”

Tijdens de wedstrijd van zaterdag 08 juni tegen Kazachstan werd het partnerschap extra in de verf gezet. 
 

 

Sociale partner Bednet in de kijker tijdens de wedstrijd tegen Kazachstan (zaterdag 8 juni 2019)

Eerst en vooral supporterden enkele zieke kinderen van thuis uit live mee. Ze werden via livestreaming geprojecteerd op de schermen in het stadion.

De kinderen symboliseerden het internetonderwijs van Bednet en Take Off. Ook al konden ze niet aanwezig zijn, ze genoten virtueel van thuis uit mee van de wedstrijd.
 
 
 
De Rode Duivels waren bij het oplopen van het veld vergezeld door 11 kinderen van Bednet & Take Off.
Naast de kinderen van Bednet en Take Off in het stadion, juichten 10 winnende klassen van de Nationale Pyjamadag, de Rode Duivels naar een overwinning.
 
 
Tot slot introduceerde de mascotte RED tijdens de wedstrijd twee nieuwe vrienden: de Bednetpoes en Toki, hetTake Off konijn.
RED leerde hen hoe je een stadion kan animeren.