Doe mee met de Bednet Pyjamadag

Bednetters missen niet alleen de les. Ze missen ook de leuke momenten die je op school beleeft. Op vrijdag 10 maart 2023 steken we daarom alle zieke leerlingen een hart onder de riem. Kom die dag in pyjama naar school of het werk en deel je leukste Pyjamadagfoto.

Doe mee met de Bednet Pyjamadag! #pyjamadag

Elk jaar staan we op Bednet Pyjamadag stil bij alle kinderen en jongeren die wegens ziekte niet naar school kunnen. Want niet naar school kunnen gaan, is meer dan enkel lessen missen. Je mist het contact met vrienden en de leuke momenten in de klasgroep. Bednet zorgt ervoor deze leerlingen toch verbonden blijven met hun klas. Zo zijn ze mee de les én al de rest. Op vrijdag 10 maart is het weer tijd voor de Bednet Pyjamadag. Kom die dag in je pyjama naar school of het werk, deel je leukste (klas)foto met #pyjamadag, tag Bednet en maak kans op leuke prijzen!

Deel het Facebookevent

Maak iedereen warm voor de Bednet Pyjamadag. Deel binnenkort het Facebookevent met zo veel mogelijk vrienden. Zo vergeet niemand dat het vrijdag 10 maart #pyjamadag is!

Deel het event op Facebook

Deel je foto #pyjamadag

Toon je warm hart en post rond Pyjamadag een leuke (klas)foto in pyjama op je sociale media met #pyjamadag en tag Bednet.

Volg ons op Instagram

Deze partners maken Bednet Pyjamadag mogelijk:

logo vlaanderen
© 2023 Bednet
Webdesign thinline.be