Wat is Bednet Pyjamadag?

Bednet Pyjamadag is dé jaarlijkse campagne van Bednet. Die dag roepen we iedereen op om in pyjama naar school of werk te komen. Om alle zieke kinderen en jongeren een hart onder de riem te steken én om Bednet nog meer bekend te maken.

Op vrijdag 10 maart vieren Bednet, MNM en Ketnet de achtste editie van de Bednet Pyjamadag.

Jack Johnson zong “It’s always better when we’re together”, en dat is niet anders voor kinderen en jongeren die door ziekte thuis zitten. Helaas hebben zij vaak niet de mogelijkheid om fysiek samen te zijn met hun vrienden of hun klas. Daarom staan we deze Pyjamadag stil bij ‘verbondenheid’.

Want school is meer dan les volgen alleen. Het is verbonden zijn met je klasgenoten en samen leuke momenten beleven. Dankzij Bednet blijven zieke leerlingen, ondanks de moeilijke periode waar ze doorgaan, gewoon deel uitmaken van de klasgroep . 

Doe mee: 

  • Iedereen kan meedoen aan Bednet Pyjamadag! Zelf reclame maken bij je familie, vrienden of collega's? Bekijk ons promotiemateriaal.
  • Doe mee op 10 maart: Kom in pyjama naar je school of werk. Ben je leerkracht? Informeer je klas via ons lesmateriaal.
  • Deel je pyjamafoto op sociale media met #pyjamadag en tag Bednet. Op die manier steek je alle Bednetters een hart onder de riem en maak je bovendien kans op leuke prijzen.
  • Zet je alvast op aanwezig op ons Facebook-evenement.

Wat doet Bednet?

Bednet zorgt ervoor dat kinderen die lange tijd of regelmatig niet naar school kunnen wegens ziekte, een ongeval, psychische problemen of moederschapsrust, van thuis/ziekenhuis uit live de les kunnen volgen in hun eigen klas.

Zo blijven ze mee met de leerstof en blijven ze hun vrienden zien. En het beste van al? Het is volledig gratis voor school en gezin! Meer weten? Bekijk onze video’s:

logo vlaanderen
© 2023 Bednet
Webdesign thinline.be