Wat is Bednet Pyjamadag?

Op 15 maart 2024 vierden Bednet, MNM en Ketnet de negende editie van de Bednet Pyjamadag, dé jaarlijkse campagne van Bednet. Die dag riepen we iedereen op om in pyjama, onesie, jogging of andere slaapkledij naar school of werk te komen. Op die manier staken we alle zieke kinderen en jongeren een hart onder de riem én maakten we Bednet bekender.

Dit jaar stond Bednet Pyjamadag in het teken van 'Bednet voor élk kind'. Iedereen heeft een andere thuissituatie, socio-culturele achtergrond of digitale kennis en dat is helemaal oké. We willen dat élk kind de weg naar Bednet vindt en er vlot mee aan de slag kan. 

In 2025 zullen we de 10de editie van de Bednet Pyjamadag vieren. Hou onze website in gaten voor updates!

Wat doet Bednet?

Bednet zorgt ervoor dat kinderen die lange tijd of regelmatig niet naar school kunnen wegens ziekte, een ongeval, psychische problemen of moederschapsrust, van thuis/ziekenhuis uit live de les kunnen volgen in hun eigen klas.

Zo blijven ze mee met de leerstof en blijven ze hun vrienden zien. En het beste van al? Het is volledig gratis voor school en gezin! Meer weten? Bekijk onze video’s:

logo vlaanderen
© 2024 Bednet
Webdesign thinline.be