Wat is Bednet Pyjamadag?

Op 15 maart 2024 vieren Bednet, MNM en Ketnet de negende editie van de Bednet Pyjamadag, dé jaarlijkse campagne van Bednet. Die dag roepen we iedereen op om in pyjama, onesie, jogging of andere slaapkledij naar school of werk te komen. Op die manier steken we alle zieke kinderen en jongeren een hart onder de riem én maken we Bednet bekender.

Dit jaar staat Bednet Pyjamadag in het teken van 'Bednet voor élk kind'. Iedereen heeft een andere thuissituatie, socio-culturele achtergrond of digitale kennis en dat is helemaal oké. We willen dat élk kind de weg naar Bednet vindt en er vlot mee aan de slag kan. Daarom zijn al onze ICT-materialen zo eenvoudig mogelijk en zorgen we voor gratis kwaliteitsvolle laptops en snelle internetverbindingen voor diegenen die daar thuis of op school niet over beschikken. Wie last heeft van digi-stress of hulp kan gebruiken rond 'onderwijs & jong en ziek zijn', kan steeds terecht bij het Bednet-team voor hulp op maat.  

Doe mee: 

  • Iedereen kan meedoen aan Bednet Pyjamadag! Kom op 15 maart in pyjama, onesie of andere slaapoutfit naar je school of werk.  Zelf reclame maken bij je familie, vrienden of collega's? Bekijk ons promotiemateriaal.
  • Ben je leerkracht? Informeer je klas via ons lesmateriaal.
  • Deel je (groeps)foto op sociale media met #pyjamadag en tag Bednet. Op die manier steek je alle Bednetters een hart onder de riem en maak je bovendien kans op leuke prijzen.

Leuke extra? Organiseer je op school een leuke activiteit op Bednet Pyjamadag? Laat het ons weten en wie weet brengt Bednet wel een bezoek aan jouw klas/school voor een persoonlijke demo of helpende hand.  

Wat doet Bednet?

Bednet zorgt ervoor dat kinderen die lange tijd of regelmatig niet naar school kunnen wegens ziekte, een ongeval, psychische problemen of moederschapsrust, van thuis/ziekenhuis uit live de les kunnen volgen in hun eigen klas.

Zo blijven ze mee met de leerstof en blijven ze hun vrienden zien. En het beste van al? Het is volledig gratis voor school en gezin! Meer weten? Bekijk onze video’s:

logo vlaanderen
© 2024 Bednet
Webdesign thinline.be