Organiseer een actie

Bednet heeft jouw hulp nodig want elk kind heeft recht op gratis onderwijs, ook als het ziek is. Steun daarom Bednet en organiseer een actie. 

Jouw steun is nodig

Kinderen en jongeren die een lange periode of heel regelmatig afwezig zijn op school, missen heel wat.

Dankzij Bednet zetten ze hun leerproces verder, ze houden contact met leeftijdsgenoten en ze blijven bij de klasgroep horen. 

Het Bednet-team zorgt volledig gratis voor het nodige computermateriaal en voor info en advies bij het organiseren van het afstandsonderwijs via Bednet.

Help ons om zieke kinderen uit hun isolement te halen en geef hen een leefwereld zoals ze ook op school beleven.


Organiseer een actie

Zelfgemaakte kaartjes verkopen, je laten sponsoren tijdens een sportieve uitdaging, je verjaardagsgeld aan Bednet schenken, ... Elke actie is meer dan welkom.

Je kan het ingezamelde geld overschrijven op het rekeningnummer van Bednet: BE56 0015 9950 0088 met vermelding 'naam + actie Bednet'.

Graag nog meer geld inzamelen? Registreer je actie op de actiepagina van Bednet. Door je eigen actiepagina te delen via sociale media en mail kan je nog meer online giften verzamelen.

Zet een actie op

organiseer een actie voor Bednet

Een actie steunen

Wil je Bednet steunen zonder zelf een actie te organiseren? Bekijk zeker de actiepagina van Bednet. Je kan er je steentje bijdragen aan een lopende actie. 

Een lopende actie steunen

Nog meer Bednet steunen?

logo vlaanderen
© 2023 Bednet
Webdesign thinline.be