Doe een gift

Bednet heeft jouw hulp nodig want elk kind heeft recht op gratis onderwijs, ook als het ziek is. Steun daarom Bednet en doe een gift.

Jouw steun is nodig

Kinderen en jongeren die een lange periode of heel regelmatig afwezig zijn op school, missen heel wat.

Dankzij Bednet zetten ze hun leerproces verder, ze houden contact met leeftijdsgenoten en ze blijven bij de klasgroep horen. 

Het Bednet-team zorgt volledig gratis voor het nodige computermateriaal en voor info en advies bij het organiseren van het afstandsonderwijs via Bednet.

Help ons om zieke kinderen uit hun isolement te halen en geef hen een leefwereld zoals ze ook op school beleven.


Steun Bednet en doe een gift

Elke gift van minstens € 40 op jaarbasis is fiscaal aftrekbaar.

Hoeveel wens je te doneren?

Selecteer een bedrag of kies zelf hoeveel je wilt doneren.


Persoonlijke info

We hebben die gegevens nodig om je jouw fiscaal attest te kunnen bezorgen. Jouw gegevens worden nooit met derden gedeeld.

BE … … … (enkel cijfers)


Gebruik je officiële voornaam en schrijf hem voluit. Je persoonsgegevens zijn bij ons in goede handen. Wij behandelen ze met de nodige vertrouwelijkheid. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

Gebruik je officiële familienaam en schrijf hem voluit.

We sturen je een bevestigingsmail van jouw gift.


Kies een betalingsmethode

Je transactie gebeurt op een beveiligde pagina.

Juridische info


bv. naam actie of persoon die je steunt.

Donorinfo

Onze gecontroleerde rekeningen worden in volledige transparantie gepubliceerd op Donorinfo.

Neem Bednet op in jouw verlanglijst

Ook op deze manier kan je ons steunen

Lijstjestijd

Via Lijstjestijd verzamel je jouw droomcadeaus in een online lijstje en deel je dit met vrienden en familie. Je kan er ook goede doelen selecteren die je wil laten steunen. Heb je binnenkort een lente-, geboorte- of verjaardagsfeest? Zet Bednet op je verlanglijst en zorg er samen met ons voor dat elk kind kan genieten van onderwijs, ook tijdens ziekte! 

Enkele veelgestelde vragen over het fiscaal attest:

 • Wanneer heb ik recht op een fiscaal attest? Je gift moet aan 4 voorwaarden voldoen:
  • Je stort je gift rechtstreeks van jouw rekeningnummer op het rekeningnummer van Bednet.
  • De gift komt enkel van jou. Geld inzamelen via familie, vrienden, ... en dit schenken aan Bednet geeft dus geen recht op een fiscaal attest.
  • Je gift bedraagt minstens € 40 op jaarbasis. Je kan dit in 1 keer of in meerdere keren binnen hetzelfde kalenderjaar storten.
  • Je krijgt niks in ruil voor je gift. Betaal je voor een tombola, activiteit, product, ... dan heb je geen recht op een fiscaal attest.
 • Moet ik mijn fiscaal attest zelf opvragen? Neen. Wanneer je recht hebt op een fiscaal attest sturen we dit per post naar je op, ten laatste in de loop van april van het volgende kalenderjaar. We gebruiken het adres dat gekoppeld is aan het rekeningnummer waarmee je de gift stort.
 • Ik organiseer een actie, heb ik recht op een fiscaal attest? Neen, omdat het geld niet enkel van jou persoonlijk komt.
 • Ik steun een actie, heb ik recht op een fiscaal attest? Dit hangt af van de manier waarop je de actie steunt.
  • JA: je steunt een actie via de actiepagina van Bednet of stort je gift rechtstreeks van jouw rekeningnummer op het rekeningnummer van Bednet.
  • NEEN: je geeft je steun aan degene die de actie organiseert of steunt Bednet via een inzameling via Facebook of Payconiq.
 • Ik heb mijn fiscaal attest ontvangen, maar vind het niet meer terug. Geen probleem. Neem even contact met ons op en we bezorgen je een kopie.

Nog meer Bednet steunen?

logo vlaanderen
© 2024 Bednet
Webdesign thinline.be