Je bent hier:

U bent hier

Lesmateriaal

We voorzien lesmateriaal om rond Bednet te werken in de klas.

Kleuteronderwijs

Met deze kleurplaten kan je uitleggen aan je kleuters wat Bednet is. Kik op de afbeeldingen van pop Jules, Loeloe en PomPom om de plaat te downloaden. Uitgeverij Zwijsen vroeg aan de illustrators van Dag Jules!, Dag Loeloe! en Dag Pompom!, om kleurplaten te maken speciaal voor de pyjamadag. Laat je kleuters deze platen inkleuren, stuur ze op naar Bednet en wij bezorgen ze aan zieke kleuters.

    

Je kan samen in de klas naar de VTM-reportage kijken over kleuter Lars. Samen met de klas kan je ook een Bednet poes kopen. Deze knuffel symboliseert de afwezige kleuter in een Bednet-klas.

Lager onderwijs

Uitgeverij Van In stelde knappe lespakketten samen om rond Bednet te werken in de klas. Download de lesbundels:

  • een lesbundel incl. handleiding en werkbladen waarbij je samen met je leerlingen bekijkt wat het betekent om ziek te zijn en hoe Bednet werkt.
  • een correctiesleutel van de werkbladen.

Alle leerlingen kunnen in de aanloop naar de Pyjamadag een speciale Bednet-outfit voor hun bingel-avatar kiezen..

Ook leuk om mee aan de slag te gaan in de klas, de enige echte Bednet-song van Teek en Eveline Cannoot (zie onder). De song werd speciaal gemaakt voor de Nationale Pyjamadag.

Sofie schakelt Bednet in om haar diploma secundair onderwijs te behalen

Secundair onderwijs

Toon de korte film van Bednetter Sofie in de klas: 
Sofie zit in haar laatste jaar Mode en Creatie. Dit schooljaar haalt ze hopelijk haar diploma via Bednet. 

TEEK feat. Eveline Cannoot

De Bednet-song

Ook leuk om mee aan de slag te gaan in de klas, de enige echte Bednet-song van Teek en Eveline Cannoot. De song werd gemaakt naar aanleiding van de Nationale Pyjamadag en onderstreept de meerwaarde van het internetonderwijs voor kinderen.

Koop de single

 

Partners