Bestel je schoolboeken via Iddink en steun Bednet

Iddink geeft ouders en leerlingen de mogelijkheid om vrijwillig en éénmalig, tijdens het bestellen van de schoolboeken, €1,75 te schenken aan Bednet. Dit doen ze voor het vierde jaar op rij. Samen met de bijdrage van Iddink dit jaar werd er in totaal al €50.000 ingezameld voor Bednet. Bedankt aan Iddink en aan alle schenkers die bij hun bestelling aan Bednet doneerden.

Bestel je leermiddelen

Iddink verkoopt en verhuurt boeken aan ruim 160.000 leerlingen in België. Het persoonlijke portaal ‘Digitaal Leren’ bevat een overzichtelijke weergave van alle je bestelde digitale leermiddelen. Bestel gemakkelijk leermiddelen online en jouw bestelling wordt aan huis geleverd voor 1 september.

Betaalbare factuur

Iddink doet er alles aan om de factuur betaalbaar te houden. Voor huurboeken betaal je slechts een deel van de nieuwprijs. Koopboeken bieden we vaak tweedehands aan, zodat de factuur laag blijft. Bovendien bieden we je de mogelijkheid aan om de door jou aangekochte handboeken terug te verkopen aan Iddink. Daarnaast is Iddink één van de initiatiefnemers bij de Robinpas. Deze Robinpas is een structurele manier om mogelijk te maken dat elk kind het maximum uit ons onderwijs kan halen, waarbij hoge schoolkosten voor geen enkel kind nog een barrière zijn.

Digitaal Leren

Je krijgt gratis toegang tot een eigen digitale boekentas. Alle door jou aangekochte en door de school verstrekte leerinhouden zijn hier overzichtelijk terug te vinden. Digitaal Leren helpt je om oefeningen gemakkelijk te vinden en te maken. Bekijk hier filmpjes over hoe je makkelijk en snel toegang kan krijgen tot jouw persoonlijke digitale boekentas.

Interessant voor scholen/scholengroepen:

Ontdek hoe je jouw schoolorganisatie helder en overzichtelijk in beeld brengt met Beleidsinformatie van Iddink:

Wil je meer weten?

Heb je een vraag, een opmerking of ben je benieuwd naar wat de dienstverlening voor jouw school kan betekenen? Neem contact op met Iddink. Ze staan graag voor jou klaar!

I : www.iddinkinfo.be
T: +32 (0)14 258 232
E: scholen@iddink.be