Bednet heeft een nieuwe directeur


Mathieu Tallon start op 1 september als nieuw algemeen directeur van Bednet vzw.
Bednet heeft een nieuwe directeur

Ik ben ongelofelijk blij en heel fier dat ik voortaan deel uitmaak van het Bednet-verhaal. Wat een prachtige organisatie. Ik ben er rotsvast van overtuigd dat we samen het verschil zullen blijven maken voor de vele kinderen en jongeren die dit nodig hebben.


Bekijk zijn welkomstvideo, gelanceerd bij de start van het schooljaar 2020-2021.

Wie is Mathieu Tallon?

Mathieu Tallon (39) is licentiaat in de economische wetenschappen met grote interesse in ontwikkelingseconomie en heeft een master in de educatieve studies (KU Leuven). Hij is begonnen als jeugdwerker / instructeur bij de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk en wil zich graag opnieuw voor kinderen en jongeren inzetten. In 2008 begon Mathieu bij Unicef, waar hij werkte op projecten gericht op onderwijs. Hij werkte er als liaison met de Vlaamse overheid en was actief betrokken bij de fondsenwerving.

Later trok Mathieu het bedrijfsleven in en ging onder meer aan de slag bij KBC Bank en Verzekeringen als organisatieadviseur en hoofd van de opleidingen. De voorbije jaren was Mathieu consultant / coach bij Unicorn. Daar begeleidde hij projecten die zich situeren in verandering en transformatie, gekoppeld aan de ontwikkeling van op maat gemaakte leiderschapsprogramma's.

Mathieu contacteren:

mathieu.tallon@bednet.be of contact via LinkedIn

logo vlaanderen
© 2024 Bednet
Webdesign thinline.be