Nieuw materiaal in september


Bednet werkt volop aan vernieuwingen van het computermateriaal. Zo willen we de kwaliteit van het Bednetten voor leerlingen en leerkrachten verbeteren.
Nieuw materiaal in september

De voorbije maanden mochten enkele Bednetters de nieuwigheden alvast mee testen. Zij zijn de echte ervaringsdeskundigen, dus hun mening is voor ons cruciaal. Er wordt onder meer volop uitgetest hoe we het geluid van de klas en de leerkracht nog beter tot bij de Bednetter thuis krijgen. Zodat Bednetters nog meer het gevoel krijgen mee te kunnen zijn met de les en al de rest.


Partnerschap met The Rent Company

Een tipje van de sluier: Chromebooks zullen zowel thuis als in de klas een belangrijke rol spelen. Voor de levering en het onderhoud werken we samen met een nieuwe partner, The Rent Company.

Benieuwd naar de nieuwe hardware? In aanloop naar het nieuwe schooljaar kom je alles te weten. Hou onze nieuwsbrief en sociale media dus zeker in de gaten.

Nieuwe software dankzij Vectera

Ook de Bednet-software zal er anders uitzien met het oog op een optimale beleving voor Bednetter en klas. Door het toegenomen aantal Bednetters stond onze applicatie onder grote druk en viel die soms zelfs uit. We bouwen deze zomer verder aan een stabiele oplossing die eenvoudig te gebruiken is voor Bednetters en leerkrachten. Hiervoor werken we samen met een andere nieuwe partner, Vectera.

logo vlaanderen
© 2024 Bednet
Webdesign thinline.be