Bednet op SETT Gent


Ook in 2022 was Bednet aanwezig op de SETT-beurs in Gent. Blik met ons terug op een fantastische dag en ontdek waarom Bednet hier niet te missen was.
Bednet op SETT Gent

Op 23 en 24 februari was Bednet aanwezig op de SETT-beurs in Gent, de grootste onderwijsbeurs in Vlaanderen rond modern en innovatief leren. Bijna 4.000 bezoekers kwamen er inspiratie opdoen over digitaal leren en technologie voor in de klas uittesten.


Op de Bednet-stand konden bezoekers de vernieuwde Bednet-klasset en -software ontdekken. Leerkrachten, directies, ICT-co√∂rdinatoren, maar ook de andere exposanten waren nieuwsgierig naar de werking en mogelijkheden van het Bednet-computermateriaal.

Ze konden ter plaatse het materiaal uittesten en ontdekken hoe Bednetters de klas zien en horen. De beweegbare camera, de omgevingsmicrofoon, het lichte en compacte design van de klasset en de gebruiksvriendelijkheid werden positief onthaald.

Scholen die meerdere jaren geleden gebruik maakten van Bednet, waren onder de indruk van de vernieuwde versie van het Bednet-computermateriaal. 

Het grote verschil met de afgelopen jaren is gewoon: 'gebruiksvriendelijkheid'.  Het houdt je niet tegen, het geeft niet het idee van: 'Oei, als ik daar moet aan beginnen'. 

Bednet lanceerde in september 2021 volledig vernieuwd ICT-materiaal om zieke leerlingen te verbinden met hun klas. De nieuwe klasset en software bieden extra mogelijkheden voor zieke leerlingen om:

  • Online les te volgen
  • Deel te nemen aan de verschillende lesacitiviteiten
  • Contact te houden met klasgenoten en leerkrachten
  • Deel te blijven uitmaken van de klasgroep

Voor leerkrachten is het Bednet-materiaal eenvoudig in gebruik en vlot te integreren in de klaspraktijk. 

Blik met ons mee terug op 23 en 24 februari en ontdek in bovenstaande video waarom Bednet een niet te missen rol speelde op de SETT beurs.

logo vlaanderen
© 2024 Bednet
Webdesign thinline.be