Home

Mee met de les en al de rest

Bednet zorgt ervoor dat zieke kinderen en jongeren van thuis uit live de les kunnen volgen in hun eigen klas. Zo blijven ze mee met de leerstof en maken ze actief deel uit van de klasgroep.
Bednet aanvragen

Ontdek hoe Bednet het verschil kan maken

Bekijk de korte video's van Marouane, Juf Anouk, Lyna en Sofie. Zij vertellen waarom Bednet voor hen het verschil maakt, elke schooldag weer.

 

Bednet zorgt ervoor dat kinderen en jongeren die tijdelijk niet naar school kunnen, via internet live in de klas zitten, van thuis uit. Leerlingen die langdurig of regelmatig afwezig zijn door ziekte, operatie, ongeval of zwangerschap, zijn zo mee met de les en blijven in contact met hun vrienden. Bednet is gratis voor gezin en school.

Hoe werkt het?   Info aanvragen

Met steun van de Vlaamse Overheid

Recent nieuws

Vacature

Bednet zoekt een helpdeskmedewerker om haar team in Destelbergen te versterken. 

Bednet zet helpcenter stop

Bednet zet haar helpcenter stop. Het was een tijdelijk advieskanaal voor ouders en leerkrachten in de lockdownperiode. Blijf ons contacteren met vragen, bezorgdheden of twijfels over Bednet of onderwijs op afstand.

Steun Bednet in coronatijd

Steun Bednet nog dit jaar en je krijgt 60% van je gift terug van de fiscus (tijdelijke maatregel).

COVID-19: Bednet past haar werking aan

Bednet past haar dagelijkse werking aan om de veiligheid van haar uiterst kwetsbare jonge doelgroep, zieke kinderen en risicopatiënten, te garanderen.