Je bent hier:

U bent hier

Pyjamafoto's 2016

Jullie pyjamafoto's

Op vrijdag 4 maart was het de eerste editie van de Nationale Pyjamadag. Het was een groot succes. Meer dan 770 scholen deelden 2300 foto’s met ons. Benieuwd naar de foto’s van al die klassen? Je kan ze hier bekijken.

De bedoeling van de Pyjamadag was in de eerste plaats: langdurig zieke kinderen en jongeren een hart onder de riem steken. En Bednet helpen om zich bekend te maken zodat wij nog meer kinderen kunnen helpen. Elke deelnemende school is voor ons dus sowieso een winnaar! Dank jullie wel voor al die ontroerende, grappige, mooie, leuke en gekke foto’s. Jullie toverden een glimlach, een lach en een traan op het gezicht van elk van onze (ex-) Bednetters, hun ouders en naaste familie.

We vroegen aan 10 Bednetters uit de lagere school en 5 uit de middelbare school om een winnaar te kiezen uit al die inzendingen. Omdat er ook zo veel schattige kleuterfoto's ingestuurd werden, besloten we om ook hen te belonen. Het was voor onze jury niet gemakkelijk om uit al die fantastische inzendingen slechts enkele winnaars te kiezen.Maak hier kennis met de jury.

Bekijk zeker alle foto's die goed scoorden bij onze jury in onze 2 albums op Facebook.

 

DIT ZIJN DE WINNAARS

Winnaars lagere school (in volgorde van 1 naar 3): het 2de leerjaar van de Klimop Montessorischool uit Gent, het 4de leerjaar van de VBS De Zonnebloem uit Beernem en het 4de leerjaar uit VBS De Boomgaard uit Borgloon.

      

 

Winnaars middelbare school: 1ste en 2de jaars van het SO Groenhove uit Waregem, de 1ste jaars van de Campus Altea uit Genk en het 6de jaar aan het Go Atheneum te Oudenaarde.

       

De leukste kleuterfoto's werden deze van de bloemenklas uit de Vrije basisschool de Tandem (Westerkerke), van de 3de kleuterklas uit de Tubbieschool (Beringen) en van 2de kleuterklas uit de Basisschool ter Berken (Langemark).

        

 

Klik op de foto's om ze te vergroten.

Geef de naam van de school in om jouw foto's te zoeken
L2 van Vrije Basisschool Oostduinkerke (Oostduinkerke)
4B van Eliabeth (Antwerpen)
1mwa van Sint-aloysiuscollege (Ninove)
3de kleuterklas van Mozawiek (Mol)
2 de leerjaar van Mozawïek (Mol)
3 de kleuterklas van Mozaïek (Mol)
6B van De Regenboog (Zwevezele)
6A van De Regenboog (Zwevezele)
5B van De Regenboog (Zwevezele)
5A van De Regenboog (Zwevezele)
4B van De Regenboog (Zwevezele)
4A van De Regenboog (Zwevezele)
3B van De Regenboog (Zwevezele)
3A van De Regenboog (Zwevezele)
2B van De Regenboog (Zwevezele)
2A van De Regenboog (Zwevezele)
1B van De Regenboog (Zwevezele)
1A van De Regenboog (Zwevezele)
1ste leerjaar A van VBS De Heide (Londerzeel)
6B van de mozaïek (Kessel-Lo)

Pagina's

 

Partners