Getuigenissen

"Ik hoor de grapjes in de klas."

Hallo! Ik ben Bo (13). Ik zit in het eerste middelbaar en maak gebruik van Bednet wegens een ernstige vorm van astma. Weet je eigenlijk hoe Bednet werkt? Mijn klas, leerkracht en ik tonen het jou in anderhalve minuut.

"Een dag in de belangstelling!" 

Hallo, ik ben Sharline (16). Ik volg Bednet omdat ik in 2016 een hersenbloeding kreeg en het voor mij moeilijk is om de lessen fysiek te volgen. Ik vind Pyjamadag leuk omdat Bednetters dan eens echt in de belangstelling staan. Wat is mijn ervaring met Bednet? Ontdek het in deze video met VJ Kawtar van MNM.

"Mijn mooiste schooljaar"

Juf Svea licht het belang toe van de Nationale Pyjamadag: "Ondanks het trieste nieuws dat Janne leukemie kreeg, vond ik het Bednet-jaar mijn mooiste schooljaar. Met Bednet maakte ik echt het verschil voor Janne. Het was ook zeer verruimend voor de klasgenoten. Zij leren er waarden en normen door die ze in het leven zeker kunnen gebruiken en toepassen. Ze leren ook dat je ziekte en leed niet uit de weg hoeft te gaan. Deze foto stuurden wij 5 jaar geleden in voor Pyjamadag. Janne Bednet-leerling met leukemie draagt de ganse klas. Zo sterk is ze... ".

“Verstoppertje via Bednet is leuk.”

Ik ben Wout (12) en ik heb een immuunziekte waardoor ik sneller ziek val dan andere kinderen. Ik zit in het eerste middelbaar en combineer naar school gaan met lessen volgen via Bednet. Welk leuk moment op school ik niet mis? Mijn vrienden doen vaak verstoppertje met mij via het Bednet-systeem en dat is leuk. Vorige week kwam Sander van MNM bij mij langs met een verrassing. Wil je weten wat dat was? Check it out in deze video van MNM.