Over de fotowedstrijd

Geen Pyjamadag zonder fotowedstrijd en geen fotowedstrijd zonder Pyjamadag. Deel de klasfoto die je op vrijdag 13 maart maakt op onze website en je klas neemt automatisch deel aan de fotowedstrijd. Foto’s delen kan tot en met vrijdag 20 maart. Dit jaar hoef je geen stemmen in te zamelen.

Alleen scholen uit het basis- of secundair onderwijs kunnen deelnemen aan de fotowedstrijd. Ben je bv. een crèche, naschoolse opvang of bedrijf, deel je foto op Pyjamadag gewoon op sociale media met #pyjamadag #bednet

Wat kan je winnen?

Deelnemen is belangrijker dan winnen.

Elke klasfoto uit het basis of secundair onderwijs die wordt gedeeld op onze website maakt kans om te winnen. Uit alle deelnemende foto's kiezen we 1 klas uit het kleuteronderwijs, 1 klas uit het lager onderwijs en 1 uit het secundair onderwijs. De drie winnende klassen krijgen pyjama's van het merk Eskimo. 

Maar dat is nog niet alles. Omdat de Belgian Red Devils onze partner zijn, mogen we de winnende lagere en secundaire schoolklas ook tickets geven voor een wedstrijd van de Rode Duivels

Wil je je klasfoto niet delen op onze website, enkel op sociale media?  Daar zijn we even blij mee! Je foto neemt dan wel niet deel aan onze fotowedstrijd. Hou onze jongerensite wel goed in het oog. Want rond Pyjamadag maken enkele jongeren kans op wedstrijdtickets van de Rode Duivels.

Wat is pyjamadag?

Kom in pyjama naar school en steek met je groepsfoto alle langdurig en chronisch zieke kinderen een hart onder de riem. 

De winnaars

Ontdek wie de winnaars zijn van de pyjamadag van 2020!

Fotogalerij

Ontdek hier alle foto’s van de deelnemende klassen.