Het Bednet-computermateriaal

Het gratis Bednet-computermateriaal is speciaal ontwikkeld voor de specifieke situatie waarin een klasgroep fysiek aanwezig is in de klas, maar één of meerdere leerlingen vanop afstand deelnemen.

bednet-computermateriaal

Bednet-klasset

De klasset is plug & play: dankzij het frame met alle onderdelen is het eenvoudig op te stellen en te verplaatsen in de klas, de school en zelfs daarbuiten.

Door het rechtopstaand scherm is de leerling goed zichtbaar. Dankzij de beweegbare camera kan de leerling rondkijken en inzoomen in de klas.

De omgevingsmicrofoon met luidsprekers zorgt ervoor dat de leerling alles kan horen wat in de klas gebeurt en dat de klas de leerling hoort. De microfoon is draadloos te verplaatsen.

De Chromebook is eenvoudig los te klikken en apart te gebruiken.

 

Bednet-software

De software is eenvoudig in gebruik, ook voor jongere kinderen. Met 1 druk op de knop is er een veilige en snelle online 1-op-1-verbinding.

Door de hoge kwaliteit van beeld en geluid kunnen de leerling en zijn/haar klas en leerkracht vlot samenwerken: elkaar zien en horen, chatten, (bord)scherm delen, samenwerken op een whiteboard, ...

Bij ICT-vragen en -problemen kunnen de leerling en zijn/haar klas snel en eenvoudig hulp vragen via de Bednet-chat.

Bednet-computermateriaal - Materiaal voor leerling

Bednetters: eigen laptop of Bednet-laptop

Leerlingen die beschikken over een eigen laptop of computer, kunnen hierop Bednetten.

Voor leerlingen die geen eigen toestel hebben, voorziet Bednet een Bednet-laptop met enkele toebehoren (koptelefoon, muis en internetkabel).

Meer weten over Bednet?

logo vlaanderen
© 2022 Bednet
Webdesign thinline.be