Je bent hier:

U bent hier

Wat doen we voor Bednetters?

In deze coronatijd ondersteunen we onze Bednetters met individuele begeleiding en computermateriaal. 

Bednetters maken sinds het begin van de lockdown massaal gebruik van hun vertrouwde Bednet-laptop om voor school te werken. Online opdrachten, les volgen en samenwerken met klasgenoten kan nu zonder de computer van mama, papa, broer of zus in beslag te nemen. Zeker handig nu het hele gezin constant online is. 

Onze consulenten bellen momenteel alle gezinnen die ze begeleiden op. Ze vragen hoe het met hen gaat, zowel op vlak van gezondheid als onderwijs.  Ze brengen ook in kaart op welke manier de kinderen/jongeren momenteel onderwijs volgen, of ze mee kunnen met de rest van de klas en hoe ze contact houden met de klasgenoten en de leerkracht. Verder blikken we samen vooruit: hoe zal de Bednetter de laatste weken van het schooljaar onderwijs volgen en welke ondersteuning kan Bednet hen daarbij bieden? We starten eventueel al met voorbereidingen naar het nieuwe schooljaar.

Daarnaast bemannen onze consulenten ook het helpcenter van Bednet.  Ze hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van langdurig les volgen op afstand. Zij staan klaar om iedereen te ondersteunen bij vragen, bezorgdheden en twijfels. Chat of mail zeker met hen via help.bednet.be

Ook onze helpdesk staat paraat om Bednetters met ICT-vragen te begeleiden en technisch te ondersteunen.