Winnaars Pyjamadag 2021


Ontdek hier welke klassen de fotowedstrijd van Pyjamadag hebben gewonnen. Misschien is jouw klas erbij ...?
Winnaars Pyjamadag 2021

Op vrijdag 12 maart kwamen leerlingen uit meer dan 1 100 scholen voor een keer in pyjama naar school. Maar ook heel wat particulieren, thuiswerkers, bedrijven, verenigingen en bekende Vlamingen deden mee! Jullie deelden massaal foto's op de sociale media en in de fotogalerij van Bednet. Jullie staken samen alle Bednetters een hart onder de riem. Daardoor zijn jullie allemaal winnaars!

Deelde jij jouw klasfoto op onze website? Dan maakt jouw klas kans op de hoofdprijs: pyjama's van Eskimo (kleuter en lager) of goodiebags van MNM (secundair).

En de winnaars zijn ...


Bednet-nieuws - winnaars Bednet-pyjamadag 2021 - winnaars kleuterklas

Vrije kleuterschool Pagadder Heusden-Zolder - de blauwe klas (kleuter)

Een klas in onesies, matching pyjama's en zelfs een juf in pyjama. Deze foto verdient een prijs!

Bednet-nieuws - winnaars Bednet-pyjamadag 2021 - winnaars lagere school

Sint-Jan Heist-Op-Den-Berg - klas 2 (lager)

Deze beestige klas met een leeuw, luipaard en beer is zeker een prijs waard! Klas 2 van Sint-Jan Heist-Op-Den-Berg ging in pyjama naar school omdat zij goed weten hoe het is om met een Bednetter les te volgen. Zo steunde de klas Nand, maar ook alle andere Bednetters!

Bednet-nieuws - winnaars Bednet-pyjamadag 2021 - winnaars secundaire school

GO! Next Van Veldeke in Hasselt - klas 2DvV (secundair)

Je bent nooit te oud om in pyjama naar school te komen, dat bewees klas 2DvV uit GO! Next Van Veldeke. Zij deden mee aan Pyjamadag omdat ze zelf online les volgden tijdens de coronacrisis. Daarom willen ze dit jaar zeker tonen dat ze Bednetters steunen, omdat ze weten hoe moeilijk het soms is. Gelukkig mocht deze klas wel naar school op Pyjamadag, dat deden sommigen als eenhoorns. De hele klas wint goodiebags van MNM.

Niet gewonnen? Niet getreurd. Jouw klasfoto staat ongetwijfeld te pronken op onze website. Zoek je foto even op in onze galerij. Kijk zeker ook naar de foto's van je leeftijdsgenoten of buurtscholen. Veel kijkplezier!

logo vlaanderen
© 2022 Bednet
Webdesign thinline.be