Doe mee met pyjamadag


Kom op vrijdag 11 maart in pyjama naar je school of werk om alle zieke kinderen en jongeren een hart onder de riem te steken en Bednet te promoten.
Doe mee met pyjamadag

Waarom Pyjamadag?

Pyjamadag is een jaarlijkse campagne van Bednet. Die dag roepen we iedereen op om in pyjama naar je school of werk te komen. Om alle zieke kinderen en jongeren een hart onder de riem te steken én om Bednet nog meer bekend te maken.


Pyjamadag 2022 - vrijdag 11 maart 

Op vrijdag 11 maart 2022 vieren Bednet en mediapartners MNM en Ketnet de zevende editie van de Nationale Pyjamadag.

Deze editie staan we stil bij de leuke momenten die je beleeft op school. Want school is meer dan les volgen alleen. Dankzij Bednet blijven zieke leerlingen mee met de leerstof én houden ze contact met hun klasgenoten en alles wat op school gebeurt. 

Doe mee met Pyjamadag!

Ga op vrijdag 11 maart in pyjama naar je school, werk of online meeting. Deel jouw pyjamadag-foto op sociale media met de hashtags #pyjamadag #bednet. Liever niet in pyjama? Deel dan je leukste moment van de dag, met dezelfde hashtags.

Iedereen kan deelnemen aan Pyjamadag: scholen, bedrijven, organisaties én individuen. 

Doe mee met pyjamadag - zieke kinderen een hart onder de riem - Bednet bekend maken

Maak jij Pyjamadag mee bekend?

Maak je leerlingen, collega’s, vrienden, buren, socialemediacontacten en iedereen warm om deel te nemen aan Pyjamadag. Deel het Facebook-event, maak gebruik van onze Instagram-filter, of deel via jouw sociale media waarom jij meedoet aan Pyjamadag met #pyjamadag #bednet. Zo help je ons om Pyjamadag bekend te maken bij zoveel mogelijk mensen. 

logo vlaanderen
© 2023 Bednet
Webdesign thinline.be