Bestel je schoolboeken bij Iddink

Eenvoudig je schoolboeken bestellen en Bednet steunen

Iddink geeft ouders en leerlingen de mogelijkheid om éénmalig €1,75 te schenken aan Bednet. Vink gewoon deze optie aan tijdens het bestellen van je schoolboeken. Die toegankelijke manier van doneren, plus de extra bijdrage van Iddink bij elke gift, zorgden ervoor dat al €126 000 ingezameld werd voor Bednet!

Bedankt aan alle schenkers

Bednet en Iddink willen alle leerlingen en ouders die bij hun Iddink-bestelling een klein bedrag aan Bednet schonken van harte bedanken. In 2019 overhandigde Iddink samen met de Passer (Een BUSO-school in Brugge waar procentueel het hoogste aantal donaties vandaan kwamen) een cheque van maar liefst € 65 000 aan Bednet. Een onvergetelijk moment.

Bestel je leermiddelen

Iddink verkoopt en verhuurt boeken aan ruim 160.000 leerlingen in België. De persoonlijke ‘digitale boekentas’ bevat een overzichtelijke weergave van alle je bestelde digitale leermiddelen. Bestel gemakkelijk leermiddelen online en jouw bestelling wordt aan huis geleverd voor 1 september.

Betaalbare factuur

Iddink doet er alles aan om de factuur betaalbaar te houden. Voor huurboeken betaal je slechts een deel van de nieuwprijs. Koopboeken bieden we vaak tweedehands aan, zodat de factuur laag blijft. Bovendien bieden we je de mogelijkheid aan om de door jou aangekochte handboeken terug te verkopen aan Iddink.

Digitaal Leren

Je krijgt gratis toegang tot een eigen digitale boekentas. Alle door jou aangekochte en door de school verstrekte leerinhouden zijn hier overzichtelijk terug te vinden. Digitaal Leren helpt je om oefeningen gemakkelijk te vinden en te maken. Bekijk hier filmpjes over hoe je makkelijk en snel toegang kan krijgen tot jouw persoonlijke digitale boekentas.

Wil je meer weten?
Heb je een vraag, een opmerking of ben je benieuwd naar wat de dienstverlening voor jouw school kan betekenen? Neem contact op met Iddink. Ze staan graag voor jou klaar.