Wat moet je weten als je stage loopt bij Bednet

Wat moet je weten als je stage loopt bij Bednet

Evi loopt stage bij Bednet als consulent
Evi studeert Kleuteronderwijs aan de Thomas More hogeschool in Vorselaar. Gedurende enkele weken liep ze een observatiestage bij Bednet.

Je voelt je welkom

Iedereen is heel open, vriendelijk en enthousiast. Het is super om een kijkje achter de schermen te nemen van de organisatie.

De mensen achter Bednet

Nu weet ik welke functies er allemaal zijn binnen de organisatie en hoe elk teamlid zijn rol vervult van hoofdkantoor tot consulenten, ICT-medewerkers, magazijniers en vrijwilligers. Heel opvallend is de passie en inzet van elke werknemer bij Bednet. Zo maken zij een verschil en brengen ze een lichtpuntje in het leven van kinderen die de kans niet krijgen om elke dag naar school te gaan. 

Het eerste contact met de klas is goud waard

De momenten die mij het meeste zijn bijgebleven, zijn de opstarten. Na het indienen van een aanvraag volgt een introductiegesprek, levering, installatie en een initiatie bij het gezin en thuis. Tijdens een opstartmoment mag de Bednetter een eerste keer via de Bednet-laptop terug contact maken met de klas. De sfeer die er op dat moment heerst in een klas is echt goud waard. De lachende gezichten, het betekent echt zoveel. Ik was onder de indruk en kreeg er kippenvel van. 

Elke dag is anders

Verschillende consulenten hebben me meegenomen naar intro’s, initiaties en opstarten. Iedere ontmoeting met een school en/of gezin is uniek. Bednet werkt dan ook altijd op maat, waardoor elk contactmoment de nodige variatie met zich meebrengt en boeiend blijft. Kortom een zinvolle stage boordevol leerkansen. Bednet als stageplaats? Zeker een aanrader, hun enthousiasme werkt aanstekelijk en het is echt de moeite waard!

Deel ook jouw story!

Heb jij een verhaal dat je met ons wil delen? Dan maak je kans op het bijwonen van een open training van de Rode Duivels.

Deel je story