Extra's voor Bednetters

Extra's voor Bednetters

Bednet is de is de sociale partner van de Rode Duivels
Wist je dat jij, als Bednetter, recht hebben op een aantal leuke extra’s op het aanbod van Bednet? Om in aanmerking te komen moet je je aanmelden via de ouderpagina voor Bednetters.

 Wat mag je verwachten?

  • Gratis lesvideo’s van Wezooz Academy (voor secundair onderwijs), een platform met meer dan 1.500 leuke lesvideo’s om vakken naar keuze bij te benen.

  • Gratis toegang tot het online filmplatform JEF in het ziekenhuis met de beste jeugdfilms (van 3 tot 18 jaar). 

  • Gratis tickets voor wedstrijden en open trainingen van De Rode Duivels: ben je Bednetter en een grote Rode Duivels fan? Laat het ons weten! De Belgian Red Devils zijn nog tot en met het EK 2020 de ambassadeurs van Bednet. Naast tickets zijn er verschillende momenten waarop Bednetters met de Rode Duivels kunnen kennis maken. Een aantal kinderen kregen de kans om op te lopen tijdens een wedstrijd van de Rode Duivels en lyan skypte met wel 3 Rode Duivels (zie filmpjes hieronder). 

Ook jongeren die hun verhaal willen delen op onze jongerensite maken kans om met de hele klas naar een open training te gaan van de Rode Duivels. Dus, plan je een actie voor Bednet, nam je deel aan pyjamadag, zit je met een Bednetter in de klas? Deel je verhaal zeker met ons!

Deel ook jouw story!

Heb jij een verhaal dat je met ons wil delen? Dan maak je kans op het bijwonen van een open training van de Rode Duivels.

Deel je story