Extra's voor Bednetters

 

 

Gratis jeugdfilm

Als Bednetter krijg jij gratis toegang tot het online film platform JEF in het ziekenhuis. Ben jij dol op film? Wil jij graag de beste jeugdfilms (van 3 tot en met 18 jaar) rechtstreeks vanuit je bed kijken? Dan is JEF in het ziekenhuis iets voor jou. Heel het (school)jaar heb je toegang tot het online platform waarop je een heleboel kort- en langspeelfilms kan bekijken. Naast films zijn er leuke extra’s te ontdekken. Zo kan je je mening delen, stemmen, afbeeldingen of tekeningen delen of zelf leren experimenteren met de film.

Problemen met het inloggen? JEFinhetziekenhuis@jeugdfilm.be of (0)3 303 43 13 

Bekijk de tutorial

 

Gratis WeZooz Academy

Let wel: alleen voor Bednetters uit het secundair onderwijs. Een les gemist of, wil je gewoon op een leuke manier je wiskunde, Frans, fysica,… bijspijkeren? Als bednetter kan je volledig gratis gebruik maken van WeZooz Academy. WeZoozAcademy.be bevat meer dan 1.500 leuke lesvideo’s met echte topleerkrachten. Volg op eigen tempo handige lestrajecten met filmpjes en oefeningen, verzamel awards en stijg in de WeZooz-ranking.

Leuke reactie van een Bednetter:" Dank je wel mensen van wezooz! Ik volg deels les via Bednet en probeer zo goed ik kan bij de les te blijven. Ik moet regelmatig naar het ziekenhuis en mis dan veel belangrijke info. Soms voel ik me erg verdrietig en moedeloos aks ik probeer te studeren en ik iets niet begrijp. Wezooz heeft me al veel terug op weg geholpen en ervoor gezorgd dat ik de volgende dag weer niet naar de juf moest gaan met een vragenlijst. Voor mij maken jullie echt het verschil!

Vraag je persoonlijke toegangscode hieronder aan. Let wel: Had je al een account van vorig jaar moet je je eerst aanmelden op de website en dan onderaan op promotiecodes klikken (of naar de gekende link gaan). Pas dan kan de nieuwe code aan de juiste account gekoppeld worden. Anders ga je melding krijgen dat je mailadres reeds gekend is en dat jullie zich moeten aanmelden.

 

Andere voordelen

  • Gratis jaarabonnement op voorleessoftware voor leerlingen met een leesbeperking. De doelgroep is ruimer dan leerlingen met dyslexie of een leerstoornis. Surf naar leesvoor.vlaanderen om te kijken of je aanmerking komt. Er zal bij de aanmelding al een keuze kunnen gemaakt worden uit diverse softwarepakketten.  

  • Als Bednetter krijg je sporadisch een uitnodiging voor een event van een van onze sponsors. Zo kregen Bednetters in het verleden al de kans om een voetbalwedstrijd, een theater of operavoorstelling bij te wonen. We verwittigen jullie via mail als dit het geval is.

  • Wist je dat je als klas of ouder een Bednetpoes kan kopen? Bestel je knuffel via www.bednetpoes.be

  • Wist je dat er heel wat mooie initiatieven zijn die een lach toveren op het gelaat van je zieke zoon of dochter? Denk maar aan de Mediclowns (die nu ook aan huis komen), Make A Wish, Warriors against Cancer, etc; Ontdek ze allemaal bij onze handige links.