Je bent hier:

U bent hier

Doe een gift

Bednet zorgt voor ICT-materiaal op school. Waar nodig voorzien we computermateriaal thuis en een goede internetverbinding. Ook onze helpdesk en consulenten staan klaar om kinderen, hun ouders en de school te begeleiden. Dit allemaal gratis voor zowel kind als school, mede dankzij jouw gift.

Jouw gift is belangrijk!

Kinderen en jongeren die niet naar school kunnen wegens ziekte, hebben evengoed nood aan leerstof verwerken, een perspectief op slagen, contact met leeftijdsgenoten, ... Dankzij Bednet kunnen ze hun dromen waarmaken, door van thuis uit de les te volgen.
 
Gemiddeld kost Bednet € 2.500 per leerling, wat voor het kind / de jongere zelf en zijn/haar school volledig gratis is. Want elk kind heeft recht op onderwijs, ook als het ziek is.
 
Help ons om zieke kinderen uit hun isolement te halen en geef hen een leefwereld zoals ze ook op school meemaken. Elke gift is belangrijk om onze werking te ondersteunen.

Laat kinderdromen uitkomen - Steun Bednet

Doe een online gift     Scan de QR code

Om zeker te zijn dat we alle correcte info hebben voor het fiscaal attest, doe je best een online gift via onze QR-code of het online webformulier.

Je kan ook schenken via overschrijving op BE56 001-5995000-88 met vermelding “naam + gift Bednet”. 

Fiscaal attest

Alle giften van minstens € 40 op jaarbasis zijn fiscaal aftrekbaar. Dit bedrag kan samengesteld zijn uit verschillende giften, zolang ze in hetzelfde kalenderjaar gestort worden.

De belastingvermindering kan tot 45 % bedragen van het werkelijk gestorte en op het attest vermelde bedrag. (Bijv. als je dit jaar € 100 stort, levert dit je volgend jaar € 45 belastingvoordeel op. Zo betaal je op het eind van de rit slechts € 55.)   

Lees ook meer over: