Steun Bednet als bedrijf

Bednet zorgt voor ICT-materiaal en begeleiding van zieke kinderen, hun ouders en de school bij het online les volgen vanop afstand. Dit allemaal gratis voor zowel kind als school. Vandaag meer dan ooit hebben we de hulp van jouw bedrijf nodig. Steun ons met een actie of gift en bouw mee aan de toekomst.

Zet een actie op

Zet via je onderneming een actie op touw voor Bednet. Organiseer een inzamelactie en sensibiliseer zo je werknemers, klanten en leveranciers door ze bij dit positieve initiatief te betrekken.

Via ons actieplatform kan je makkelijk zelf een actie ten voordele van Bednet opzetten en online geld inzamelen via crowdfunding.

Naar het actieplatform

Vragen?

Neem vrijblijvend contact op met Mathieu Tallon (directeur Bednet) - mathieu.tallon@bednet.be - 0485/63.04.72

Laat je inspireren door andere bedrijven

Sleeplife schonk op vijf jaar tijd € 140.000 aan Bednet. Ze kozen er vanaf de opstart in 2016 voor om Bednet te steunen, wat geen evidentie is als jonge onderneming.

Lees meer.

BCD Travel verzamelde het fantastische bedrag van € 10.000 in voor Bednet.

Hoe pakten zij het aan? Lees het interview met Koen Derison, senior director global operations bij BCD Travel.

Steun met je serviceclub

Serviceclub Kiwanis Destelbergen maakte graag de som van € 5.000 over op de rekening van Bednet.

Secretaris Sven Denayer vertelt: "Vanuit onze serviceclub Kiwanis Destelbergen hebben we beslist om Bednet te steunen. Dit naar aanleiding van het ontroerende verhaal van mevrouw Bie Tremmerie en haar echtgenoot Jan De Varé en hun dochtertje (Bednetter) Klara. In het bijzijn van alle leden en echtgenotes, is Bie het ganse Bednet-verhaal komen toelichten. Onze club is relatief klein en we steunen voornamelijk kleine en lokale initiatieven, wel steeds gekoppeld aan kinderen. Maar het verhaal van Bie en haar dochter Klara, die veel steun had aan Bednet, heeft ons enorm gecharmeerd."

Marketing voor het goede doel

Via marketing voor het goede doel schenk je een percentage van de verkoopswinst aan Bednet.

Tomabel organiseert jaarlijks een back-to-school actie. Voor elke verkochte tros kerstomaatjes gaat er een bedrag naar Bednet.

Lees ook meer over: