Je bent hier:

U bent hier

Bednet steunen

Je kan Bednet op verschillende manieren steunen!

We hebben jouw steun nodig voor de aankoop van computermateriaal. Tegen het einde van het schooljaar willen we zo 600 kinderen en jongeren gratis les laten volgen via Bednet.

- Giften zijn welkom op BE56 001-5995000-88 met vermelding “naam + gift Bednet”. Vanaf 40 euro per jaar heb je recht op een fiscaal attest.

- Je kan Bednet ook steunen via de aankoop van de Bednet Poes!  Deze knuffel staat symbool voor de zieke Bednetters. 

 

Neem Bednet op in je testament

Ook als je er niet meer bent kan je nog meer betekenen dan je denkt, voor je familie en je vrienden, maar ook voor langdurig en chronisch zieke kinderen. Neem Bednet op in je testament in de vorm van een duolegaat. Het kan je erfgenamen trouwens flink wat successierechten besparen. Alle info over schenken aan het goede doel vind je op de website van testament.be. Bednet staat ook geregistreerd bij de goede doelen op donorinfo.be.

Graag een persoonlijk gesprek over schenken aan Bednet via testament? Gelieve contact op te nemen met sophie.reyntens@bednet.be - 016/20.40.45

 

 

Sponsor een actie

Ben je op zoek naar een directe manier om een goed doel te steunen? Wil je kinderen hun recht op onderwijs steunen, ook als ze ziek zijn? Steun een lopende actie of doe hier wat ideeën op!

Bekijk alle acties OF  Registreer een actie

Heb je vragen over hoe je ons kan helpen?

Contacteer ons via info@bednet.be. Download hier onze folder met alle informatie. Financiële details over 2014 kan je in onze jaarrekening terugvinden.

 

 Bednet is sinds november 2016 lid van het VEF en volgt de Ethische Code van de organisatie. Dat houdt in dat onze schenkers, medewerkers en personeelsleden minstens een keer per jaar worden ingelicht over het gebruik van de ingezamelde fondsen.