Home

Maak dromen waar!

Ook Bednetters dromen van de toekomst. Ze kunnen hun dromen waarmaken dankzij Bednet, door van thuis uit de les te volgen. Vandaag meer dan ooit hebben we jouw hulp nodig om hun dromen te realiseren. Steun ons daarom met een gift en bouw mee aan de toekomst.
Steun ons

Ontdek hoe Bednet het verschil kan maken

Bekijk de korte video's van Marouane, Juf Anouk, Lyna en Sofie. Zij vertellen waarom Bednet voor hen het verschil maakt, elke schooldag weer.

 

Bednet zorgt ervoor dat kinderen en jongeren die tijdelijk niet naar school kunnen, via internet live in de klas zitten, van thuis uit. Leerlingen die langdurig of regelmatig afwezig zijn door ziekte, operatie, ongeval of zwangerschap, zijn zo mee met de les en blijven in contact met hun vrienden. Bednet is gratis voor gezin en school.

Wat doet Bednet?    Bednet aanvragen

Met steun van de Vlaamse Overheid

Recent nieuws

Winnaars Pyjamadag 2021

Ontdek hier welke klassen de fotowedstrijd van Pyjamadag hebben gewonnen. Misschien is jouw klas erbij...?

Pyjamadag 2021 Bednet 12 maart

Pyjamadag 2021

Op vrijdag 12 maart is het De Nationale Pyjamadag. Dit jaar staat in het teken van dromen. Doet jouw klasbubbel ook mee?

3 jaar zekerheid voor Bednet

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts stelt Bednet tot eind 2023 aan als centrale organisator van het synchroon internetonderwijs voor leerlingen die langdurig afwezig zijn op school.